Shortlease zzp

shortlease zzp

Het maakt niet uit of u een starter bent of al jaren actief bezig bent als zzp’er, u wilt graag een kwalitatieve en degelijke auto rijden. Vooral wanneer u minder te besteden heeft is het kopen van een nieuwe auto vaak een onmogelijke opgave. Echter is er tegenwoordig een oplossing, namelijk Shortlease voor zzp’ers!

Waarom als zzp’er kiezen voor shortlease?

Met shortlease zzp geniet u van de voordelen van een leaseauto zonder dat lastige eigenschappen en de financiële risico’s. U heeft met shortlease zzp de mogelijkheid om in de nieuwste modellen van de bekendste merken te rijden. Geniet van een luxe Mercedes, BMW of Audi.

De voordelen van shortlease zzp

  • U heeft een contract met een zeer korte looptijd. (Al vanaf 2 maand)
  • Geniet van de voordelen van een leaseauto. (Bijna alle voordelen van Operational lease en Financial lease)
  • Om de twee maand verwisselen van model » Rij altijd in het laatste model
  • Minder financieel risico dan bij de overige leasecontracten.

Echter beschikt shortlease voor zzp’ers niet enkel over voordelen, maar heeft het ook een klein nadeel. Je betaalt namelijk maandelijks een hoger bedrag, aangezien je minder risico’s hebt wanneer je eerder van je contract af wilt.

Veel gekozen shortlease auto’s door zzp’ers:

  • De Volkswagen Golf 7 GTE » vanaf €550 euro
  • De Seat Leon » €535 euro
  • De BMW 3 serie 330e Sedan Plug-in Hybrid

Bent u als zzp’er nog niet helemaal overtuigt en wilt u graag meer informatie inwinnen over shortlease? Bekijkt u dan ook eens onze shortlease auto pagina » met allerlei aanvullende informatie over shortlease. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie omtrent een specifieke vraag.

Laat een reactie achter