Private lease goedkoop! Al vanaf €285 per maand!

Bent u al een tijdje op zoek naar de ideale private leaseauto, maar zijn alle nieuwe auto’s te duur? Bekijkt u dan de mogelijkheid om een goedkope private leaseauto af te nemen! Bekijkt u bijvoorbeeld eens de auto’s in dit artikel! Private lease hoeft niet duur te zijn, maar kan tevens zeer goedkoop zijn. Wilt u overigens geen financiële risico’s, wellicht is dan private shortlease een uitstekende optie!

Goedkoop uw auto private leasen? Bekijk de voordelen!

Een leaseauto goedkoop private leasen is zeer aantrekkelijk voor iedere particulier. U heeft weinig onderhoud, rijdt in een splinternieuwe auto, tenzij u kiest voor occasion lease. U profiteert doordat u niet meer apart uw verzekering en onderhoudskosten hoeft te betalen. (Let op! Niet ieder leasecontract heeft deze kosten inbegrepen! Laat u dus goed informeren)
U rijdt voor een zeer aantrekkelijke prijs goedkoop een private leaseauto. Ervaar de voordelen en kies voor een van de onderstaande modellen.

Bekijk nu onze goedkoopste private lease modellen:

nissan note private leaseDe Nissan Note
1.2 S/S Connect Edition
Op basis van 12.000 km/jr, 48 maanden, inclusief BTW

fiat 500 private leaseDe Fiat 500S
1.2 S/S Connect Edition
Op basis van 12.000 km/jr, 48 maanden, inclusief BTW

Opel Astra Sports TourerDe Opel Astra
Sports Tourer
Op basis van 12.000 km/jr, 48 maanden, inclusief BTW

renault leaseDe Renault Talisman Estate
Energy TCe 150 EDC Intens
Op basis van 12.000 km/jr, 48 maanden, inclusief BTW

VW-golf leaseDe Volkswagen Golf
1.0 TSI Trendline
Op basis van 12.000 km/jr, 48 maanden, inclusief BTW

Waar moet u op letten bij private lease?

Private lease in goedkopere varianten wordt steeds populairder in Nederland, maar waar moet u nou op letten? U huurt in principe de auto voor een langere periode, tenzij u kiest voor private shortlease, daarom moet u ten eerste rekening houden met een looptijd van gemiddeld 24 maanden.

Ten tweede moet u bij een goedkope private leaseauto rekening houden met een BKR-registratie. Wilt u binnenkort een woning kopen? Denk dan goed na of private lease wel geschikt voor u is, aangezien deze registratie mede verantwoordelijk is voor het maximale bedrag wat u kunt krijgen voor uw hypotheek.

Wilt u meer informatie ontvangen? Bekijkt u dan ook eens onze private lease artikelen.

Laat een reactie achter