Uw leaseauto parkeren op de luchthaven?

Parkeren Schiphol

 

Wanneer u bij vertrek naar het buitenland uw auto of leaseauto parkeert wilt u er zeker van zijn dat u de auto veilig kunt achterlaten. Parkeren bij een vliegveld blijft echter een lastige opgave. Misschien twijfelt u wel over de prijs, afstand of beveiliging op een bepaalde parkeerplaats. Omdat veel mensen met dit probleem te maken hebben zullen we in dit artikel een aantal bijzondere mogelijkheden toelichten om u te ontzorgen voor vertrek.

Online tickets voor parkeren schiphol

Bij het parkeren op Schiphol en een aantal andere vliegvelden is het mogelijk een online parkeerticket te bestellen. Bij aanschaf hiervan valt u onder een vroegboektarief. De parkeertickets worden in de meeste gevallen aangeboden bij het aanschaffen van de vlucht zelf. U bent in de meeste gevallen veel goedkoper uit, zeker in het hoofdseizoen. Controleer dus altijd of deze mogelijkheid bestaat. Het wordt zo immers wel erg aantrekkelijk op de luchthaven zelf te parkeren.

Auto verhuren tijdens je vakantie

Tegenwoordig is het mogelijk je auto te verhuren tijdens de vakantie. Je parkeert je auto bij een bedrijf waar deze achter blijft en wordt zelf op Schiphol afgezet. Je auto zal door het bedrijf worden onderverhuurd in de vakantieperiode. Omdat het verhuren van uw auto geld oplevert krijgt u ook nog een vergoeding. Op deze manier wordt het parkeren niet alleen kosteloos maar kunt u zelfs geld verdienen.

Bereikbaarheid van het vliegveld

Het is verstandig te controleren wat de reismogelijkheden zijn bij het vliegveld van vertrek. Het ene vliegveld is goed bereikbaar per trein of bus, waar de ander enkel per auto bereikt kan worden. Bij het gebruik van de auto is het verstandig in uw achterhoofd te houden dat de prijs van de parkeerplek in verhouding staat met de afstand tot de vertrekhal. Hoe goedkoper u parkeert, hoe verder u uiteindelijk zal moeten lopen.

Laat een reactie achter