Shortlease voor wie van flexibiliteit houdt

Er zijn twee belangrijke voordelen van short lease, die zich onderscheiden van traditioneel leasen. Namelijk, je betaalt niet te veel voor jouw leaseauto én je zit niet jarenlang vast aan een contract. Shortlease is een nieuwe vorm van leasen, om het de klant makkelijker te maken. Deze nieuwe vorm van leasen is een gunstige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibele, kortdurende vorm van zakelijke en privé operationele lease.

De kenmerken en voordelen van Shortlease

De nieuwste vorm van leasen biedt flexibele voorwaarden waardoor je jouw mobiliteitsbehoefte kan voorzien. Je kan al shortleasen vanaf een looptijd van twee maanden en het contract is flexibel opzegbaar. Bij deze shortlease vorm profiteer je van extra voordelen zoals behoud van werkkapitaal, minimale administratie en snelle levertijd. Bij de leasemaatschappij VWP Shortlease kan je nieuwe en jonge auto’s leasen tegen een lage prijs. Je kan al vanaf €175,- per maand in een comfortabele, jonge lease auto.

VWP Shortlease selecteert iedere maand enkele actiemodellen die jou worden aangeboden voor een gunstig tarief. Geïnteresseerd in deze leasemaatschappij? Bekijk de site eens.

Kan je niet kiezen?

Er zijn een heleboel auto’s op de wereld, met een heleboel modellen. Hierdoor kan het zijn dat jij even niet meer weet wat je moet kiezen met zo’n shortlease actie. De meest geleasede merken zijn Volkswagen, KIA, Renault, Audi en Peugeot. Deze auto’s worden vaak gekozen omdat ze niet heel duur en veilig zijn. De Volkswagen is een echte gezinsauto, dat in principe de veiligheid al uitstraalt. De Audi wordt vaak geleased omdat het een vrij dure auto kan zijn en echte klasse uitstraalt. Naast deze vijf toppers, zijn er meerdere auto’s die VWP aanbiedt. Ben je misschien geïnteresseerd in de nieuwste Mercedes, of rij je liever elektrische auto’s zoals een Tesla? Wat ook een echte auto met smaak is, is de BMW. Vooral de SUV modellen zijn praktisch en makkelijk te besturen. Jouw lievelingsmerk niet langs zien komen? Bekijk de merkenpagina op de site voor het volledige aanbod.

Andere alternatieven

Shortlease is vooral ideaal wanneer je een bedrijf hebt dat een flexibele vervoersbehoefte kent. Hierbij kunnen de werkplaatsen vaak veranderen, waardoor het niet altijd duidelijk is voor hoelang je een lease auto nodig hebt. Een shortlease bedrijfswagen is dan ideaal. Hierbij kan je opzeggen wanneer je maar wilt en ben je zo min mogelijk financieel betrokken. Maar, al met al, shortleasen is vooral handig voor wanneer je een bedrijf hebt. Ook shortlease ZZP kan een uitstekende keuze zijn.

Is shortlease niets voor jou? Voor wanneer de nieuwste vorm van leasen niks voor jou is, zijn er natuurlijk andere mogelijkheden om aan een auto te komen. Je kan een auto kopen door het gewoon zo te betalen, of door een lening te sluiten bij de bank. Dit is niet altijd de meest verstandige keuze. Je krijgt een schuld, die soms moeilijk terug te betalen is door de rente. Ook is het mogelijk traditioneel te leasen, of om simpelweg te huren voor een paar dagen.