Shortlease Auto

auto shortleasen

Een shortlease auto is de nieuwste en aantrekkelijkste variant voor ZZP’ers en kleine ondernemers. Profiteer direct van de voordelen van een leaseauto zonder de financiële risico’s! Wilt u meer informatie ontvangen over de diverse leasevarianten? Bekijk dan de link.

Waarom kiezen voor een shortlease auto?

Een shortlease auto is beschikbaar in diverse bijtellingsvarianten. Zo heeft u in 2017 de keuze uit de volgende bijtellingspercentages: 4% en 22%. Heeft u al een shortlease auto met een bijtellingspercentage van boven de 22%, oftewel 25%, dan blijft u tijdens de looptijd van uw contract de 25% aanhouden. Wilt u meer informatie over de bijtelling van 2016, bekijkt u dan: Wat is bijtelling?

Shortlease is voornamelijk interessant voor mensen die financieel minder risico willen lopen. Je kunt namelijk een nieuwe auto leasen met een minimale looptijd van 2 maanden. Een belangrijk nadeel voor het shortleasen van een auto is dat u maandelijks duurder uit bent dan tijdens een contract met een looptijd van 60 maanden.

Profiteer met uw shortlease auto van de lease  voordelen!

Tijdens shortlease profiteert u van de standaard lease voordelen, zoals onderhoudskosten die verwerkt zijn in uw maandelijkse kosten, (als variabele kosten) de fiscale voordelen en uiteraard het vervangend vervoer. Het is echter wel verstandig om vooraf te controleren of vervangend vervoer opgenomen is in de voorwaarden en of deze kosten door uw leasemaatschappij verwerkt zijn in uw maandelijkse kosten. Al deze kosten vallen onder de variabele kosten en kunnen per maand verschillen.

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot shortlease? Bekijkt u dan onze shortlease pagina!

Laat een reactie achter