Wat is shortlease?

Tegenwoordig is short lease een steeds meer gekozen leasecontract vooral vanwege de vele voordelen ten opzichte van de nadelen, maar wat houdt short lease nou precies in en is het interessant voor u om af te nemen?

Short lease is een nieuwe variant van leasen waarbij u een contract afsluit voor de nieuwste modellen van auto’s zonder langlopende verplichtingen. Het klinkt ideaal en naar mijn mening is het dat ook! U kunt al uw eigen leaseauto’s afnemen met een contractduur van minimaal 2 maanden. Wilt u na deze 2 maanden stoppen? Geen enkel probleem.

Wat wellicht nog interessanter is, is dat u kunt variëren van auto. Wilt u bijvoorbeeld om de twee maanden in de nieuwste modellen rijden? Dan switcht u toch gewoon even van merk, type of soort auto?

De voordelen van short lease

Steeds meer ondernemers stappen over op short lease,  zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u tijdelijk iemand in dienst neemt, of net een nieuwe medewerker wilt voorzien van een nieuwe leaseauto, dan kunt u indien het niet goed uitpakt, gewoon na twee maandjes stoppen met uw contract. Short lease is ook gewoon in full operational short lease beschikbaar, hierbij ontvangt u de voordelen zoals inclusief verzekering, onderhoud en winterbanden per maand.

De voordelen op een rijtje:

  • Korte contractduur (minimaal 2 maanden)
  • Rij in de nieuwste modellen
  • Wissel van modellen iedere twee maand (Altijd nieuw model)
  • Alarmcentrale (24 uurs)
  • Inclusief verzekering, banden en onderhoud (full operational short lease mogelijk)

Bekijk nu onze shortlease blog!

Wij hebben speciaal voor u diverse artikelen omtrent shortlease voor u beschikbaar gemaakt. Bekijk nu onze shortlease blog. Wilt u liever meer informatie inwinnen over de overige leasevormen? Bekijkt u dan het overzicht van private lease, financial lease of operational lease.

One thought on “Wat is shortlease?

  1. Het leasen van een auto is echt ideaal. Ik lease nu 1,5 jaar een bedrijfswagen en ik ben erg tevreden. Business lease raad ik dan ook echt iedereen aan. Of je nu langere tijd of short lease doet. Ik ben van mening dat je er altijd profijt bij hebt.

Laat een reactie achter