Private Shortlease » De nieuwste trend!

prive shortlease

Shortlease is de nieuwe leasevariant die niet alleen populair is bij ondernemers (ZZP & MKB), maar tevens bij particulieren. Private shortlease geeft u de mogelijkheid om privé te profiteren van een shortleasecontract. Waarom nog wachten? Ervaar direct waarom private shortlease geschikt is voor u!

Wat is private shortlease?

Leasevarianten zijn er in verschillende vormen, full operational, operational- en financial lease. U heeft bij deze leasecontracten echter te maken met lange looptijden. Heeft u tijdelijk problemen met betalen, dan heeft u met een standaard contract een probleem en wordt veelal uw auto ingevorderd. Shortlease geeft u echter de mogelijkheid om te genieten van één van de leasevarianten, echter met een korte looptijd. U heeft dus geen financiële risico’s. Kanttekening is echter wel dat u maandelijks ietsje meer betaald.

Private shortlease geeft u de mogelijkheid om privé een shortleasecontract af te sluiten. U rijdt in de nieuwste auto’s incl. onderhoud en verzekering, tegen een zeer voordelig maandelijks tarief. Geniet privé van de nieuwste modellen! Wilt u eerst meer inzicht in de kosten van een leaseauto? Bekijkt u dan de link.

Waarom kiezen voor private shortlease?

Vaak bent u goedkoper uit dan wanneer u een auto koopt. U huurt de auto en bent niet na de looptijd eigenaar van de auto, wat wel het geval is bij financial lease. U profiteert van het gemak en de luxe van een nieuwe auto, echter heeft u niet de nadelen van standaard leasecontracten, zoals de lange looptijden. U huurt de auto voor een korte periode, bijvoorbeeld al vanaf 2 of 3 maanden.

Top 3 aanbieders van private shortlease?

  1. Oostendorp Auto
  2. Wittebrug Lease
  3. Van Dorst Automotive

Laat een reactie achter