Is een ex lease auto kopen een goed idee?

U wilt graag een andere auto kopen maar weet niet waar u moet beginnen? Start dan bij Bynco. U bent misschien al bij verschillende dealers in de buurt op bezoek geweest, maar deze hebben niet de auto staan die u voor ogen heeft. U besluit het op internet te proberen en uiteindelijk vindt u een leuke tweedehands auto bij Bynco. Bynco verkoopt kwalitatief goede tweedehands auto’s. In het assortiment van Bynco vindt u ook ex-lease auto’s. Maar is een ex-lease auto kopen wel verstandig om te doen?

De voordelen van het kopen van een tweedehands auto via Bynco

U kunt gewoon thuis vanaf een luie positie op de bank uw nieuwe tweedehands auto uitzoeken bij Bynco. Geen gedoe met het bezoeken van showrooms en lastige verkopers. Of u nu opzoek bent naar een gezinsauto of toch iets sportiefs, u vindt het in het assortiment auto’s op de website van Bynco. Mocht u overgaan tot de aankoop van een tweedehands auto dan zorgt Bynco ervoor dat deze bij u thuis wordt afgeleverd. U kunt ervoor kiezen om de auto tussen 2 dagen en 2 weken gratis thuis te laten bezorgen.

Een ex-lease auto kopen?

Lease auto’s worden na enkele jaren omgewisseld voor een nieuw exemplaar. Niet omdat dat nodig is maar omdat het contract afloopt. Een ex-lease auto heeft vaak weinig kilometers gereden, is goed onderhouden en maar enkele jaren oud. Een ex-lease auto kopen via Bynco is dus helemaal niet zo’n gek idee. U kunt de auto echter niet vooraf even testen zoals dat wel kan bij reguliere autobedrijven. Daarom heeft Bynco een proefperiode ingelast. Uw nieuwe ex-lease auto wordt bij u thuis bezorgd en op dat moment gaat de proeftijd in. U kunt twee weken lang uw nieuwe aanwinst uitproberen. Komt u erachter dat u een verkeerde keus gemaakt heeft, dan gaat de ex-lease auto terug naar bynco en krijgt u het gehele aankoopbedrag teruggestort.