Financial Lease auto hoe werkt dat?

Financial lease twente

Financial Lease is een zakelijke geld lening met de auto als onderpand voor de auto financiering. Zo dat is de meest korte omschrijving die wij je voor Financial Lease kunnen geven, uiteraard is er veel meer te vertellen over wat financial lease inhoud maar wij willen het graag hebben oven hoe het werkt om zo’n lease aan te vragen.

Financial Lease aanvragen

Bij het aanvragen van een financiallease denken de meeste ondernemers dat er heel veel gegevens aangeleverd moeten worden. Echter is het een misverstand dat een ZZP’er zijn volledige financiële administratie moet overleggen en of een business plan moet maken. Vaak is het aanvragen van een Financial Lease Auto veel eenvoudiger dan je in eerste instantie zou denken. Graag nemen we je stap voor stap mee in een aanvraag van een lease auto aan de hand van een voorbeeld van Financial Lease Twente.

Stap 1; het uitzoeken van een lease auto.Financial lease twente logo

Op de site wordt een voorraad getoond van meer dan 200 aangesloten autobedrijven, hier vindt je vast een auto die in de smaak valt. Elders je auto gevonden? Ook dat kan, maar we gaan er voor nu even vanuit dat je slaagt in de lease voorraad.

Stap 2; Het bepalen van de gewenste looptijd

Online kunt je bij de gevonden auto een actuele berekening maken, hierin kun je jou wensen kenbaar maken m.b.t. looptijd, eventuele aanbetaling (of niet) en slottermijn.

Stap 3; Lease aanvragen

Wanneer je het maandbedrag berekend hebt, kun je een lease aanvragen. Je doorloopt enkele stappen waarin jou gegevens als naam, adres, kvk nummer, geboortedatum en datum van oprichting gevraagd wordt. Wanneer je dit doorlopen hebt kun je de offerte aanvraag versturen.

Stap 4;  Offerte

Binnen 1 werkdag ontvang je een uitgebreide lease offerte waarin alles vermeld staat van het voertuig en het financieringsvoorstel.

Stap 5: Auto bekijken en de deal rond maken

Als laatste hoef je enkel nog maar de auto te gaan bezichtigen en de deal met het autobedrijf rond te maken. Een verkoop factuur, kopie rijbewijs en een kopie bankpas, is alles wat nodig is voor een financial lease auto.

4 thoughts on “Financial Lease auto hoe werkt dat?

Laat een reactie achter