Een ex-lease auto kopen

Als het leasetermijn van je geleasede auto verloopt krijg je meestal de kans om deze auto zelf te kopen. Afhankelijk van je plannen kan dit een goede beslissing zijn. Maar wellicht kun je via jouw werkgever ook weer een nieuw lease contract aangaan met een nieuwe auto. In dit geval wordt jouw oude lease auto, de ex-lease auto in de verkoop gezet.

Goed onderhouden, weinig risico

Ben jij op zoek naar een goede betrouwbare tweedehands auto? Dan is een ex-lease auto kopen wellicht een goed idee! Een lease auto wordt namelijk altijd goed onderhouden. Dit komt doordat de leasemaatschappij eist dat de auto op tijd de onderhoudsbeurten krijgt bij een goed aangeschreven onderhoudsbedrijf. Er is dus absoluut geen achterstallig onderhoud aanwezig bij een ex lease auto en alles is geregistreerd in het onderhoudsboekje. Mocht de leaseauto tijdens het leasecontract mankementen vertonen dan zal de “leaser” het hier niet bij laten zitten en de auto direct naar de garage brengen. Hij hoeft de kosten voor de reparatie namelijk niet zelf te betalen dus waarom zou je dan doorrijden met een auto die niet goed functioneert? Daarnaast is een ex-lease auto vaak nog niet zo oud en heeft maar weinig kilometers gelopen.

Bij Bynco kun je veilig en snel een ex-lease auto kopen

Wil je een ex-lease auto kopen? Doe dat dan bij Bynco.com! Naast dat je zeker weet dat een ex-lease auto goed onderhouden is, weet je bij Bynco ook dat er nog extra garanties en gemakkelijkheden zijn. De gekochte ex-lease auto wordt namelijk thuis bezorgd. Je mag de ex-lease auto 14 dagen uitproberen voordat de koop definitief wordt. Kom je er in deze dagen achter dat de ex-lease auto toch niet aan je wensen voldoet dan kun je deze kosteloos terug leveren aan Bynco. Je krijgt daarnaast een garantie van 180 dagen. Je loopt dus geen enkel risico bij het kopen van een ex-lease auto via Bynco.com!