Top 5 Goedkoopste Leaseauto’s van 2024

Het leasen van een auto wordt steeds populairder onder zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Een van de grootste voordelen van leasen is dat je voor een vast maandelijks bedrag in een nieuwe auto kunt rijden, zonder je zorgen te hoeven maken over onderhoud en afschrijving. In deze blog behandelen we de top 5 goedkoopste leaseauto’s van dit moment. We zullen de prijzen, aantal kilometers per jaar en soorten auto’s in een overzichtelijke tabel presenteren.

Goedkoop Leasen Welke Auto’s Komen in Aanmerking?

Leasen hoeft niet duur te zijn. Er zijn diverse modellen beschikbaar die zowel betaalbaar zijn en ook nog eens ontzettend fijn rijden. (Let op de prijzen zijn een gemiddelde en kunnen verschillen per aanbieder)

AutoPrijs per maandKilometers per jaarAutotype
Kia Picanto€ 19910.000 kmStadsauto
Fiat 500€ 20510.000 kmCompacte auto
Toyota Aygo€ 20910.000 kmStadsauto
Hyundai i10€ 21510.000 kmStadsauto
Renault Twingo€ 22010.000 kmStadsauto

Waarom Kiezen voor een Leaseauto uit deze Lijst?

Deze auto’s bieden niet alleen een lage maandelijkse leaseprijs, maar zijn ook ideaal voor stadsgebruik en korte ritten. Dit maakt ze erg aantrekkelijk voor stadsbewoners of mensen die een tweede auto nodig hebben voor dagelijkse korte ritten. Ook zijn alle modellen in deze lijst relatief nieuw, wat betekent dat je kunt profiteren van de nieuwste veiligheidsfuncties en technologieën zonder de hoofdprijs te betalen.