Herken jij de zakelijke leaserijder onderweg?

Op de weg kom je vaak een groot aantal nieuwe auto’s tegen. Deze zijn makkelijk te herkennen aan hun nummerbord combinatie. Iedere van deze nieuwe auto’s kan een lease auto zijn. Maar welke van al die auto’s wordt nou daadwerkelijk door een zakelijke bestuurder gereden? Herken jij de zakelijke rijder? Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) publiceert maandelijks een editie waarin zakelijk interessante auto’s in een bepaalde categorie worden belicht. Dit overzicht betreft de categorie auto’s met een vanafprijs tussen €25.000 en €39.000.
Overzicht meeste zakelijk geleasede auto’s (mei 2019)
In de tabel vind je een overzicht van de meest geleasede auto’s op dit moment. Verderop geven wij diverse auto’s uit dit overzicht weer.

Merk
Model
Aantal
Bijtelling

Nissan
LEAF
1.707
€ 46

Kia
Niro
1.588
€ 53

Audi
A3
1.499
€ 209

Renault
Kadjar
Special
€ 189

Peugeot
3008
1.340
€ 216

Mitsubishi
Eclipse Cross
Special
€ 203

Nissan
Qashqai
1.284
€ 193

Volkswagen
Tiguan
1.162
€ 231

Volvo
V40
1.154
€ 192

Volkswagen
T-Roc
1.058
€ 182

Nissan LEAF
Ervaar een slimmere, veiligere en gemakkelijkere manier om te rijden en kruip zelfverzekerd achter het stuur voor een zinderende rit met de Nissan LEAF. Het model is de meest geavanceerde elektrische auto van Nissan.
Lease vanaf € 539,- per maand!

Kia Niro
Ben je op zoek naar dynamiek én ruimte voor het hele gezin? Of wil je grenzeloos genieten én respectvol omgaan met het milieu? Hou je niet van uitlaatgassen, maar wel van sportief rijden en de modernste features? De Kia e-Niro voldoet perfect aan dit plaatje!
Lease vanaf € 545,- per maand!

Peugeot 3008
De nieuwe Peugeot 3008 SUV toont kracht en karakter. Met zijn nieuwe design weet deze SUV stoerheid en elegantie te combineren. Aan bood van de nieuwe Peugeot 3008 ben je in een hightech wereld waarin je geniet van nog intensere rij sensaties. De stoere uitstraling en de hoge instap maken deze auto ideaal.
Lease vanaf € 479,- per maand!

Nissan Qashqai
Stilstaan is achteruit gaan. Dat moet Nissan hebben gedacht bij het succes van de eerdere versie van de Qashqai. Vanuit die gedachte is de nieuwe Nissan Qashqai ontworpen. De vernieuwde auto staat wat lager op zijn wielen, maar is daarentegen ook langer en breder. Zowel van binnen als van buiten heeft de auto een make-over gehad.
Lease vanaf € 439,- per maand!

Volkswagen Tiguan
Stoer, stijlvol en ruim. Kenmerken van de nieuwe Volkswagen Tiguan. De auto staat bekend om zijn hoge zit, ideaal voor op de weg. De auto heeft een zee van ruimte en comfort, maar met designelementen die je eerder bij een coupé zou verwachten. Natuurlijk is de Tiguan uitgerust met luxe technologieën.
Lease vanaf € 475,- per maand!

Volvo V40
Optimaal genieten in Scandinavisch design? De nieuwe Volvo V40 voldoet aan al jouw verwachtingen. De auto is extra compleet uitgerust met een tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid én comfort. Ook kun je al jouw bagage kwijt in deze ruime auto. De bagageruimte heeft namelijk een inhoud van maar liefst 335 liter!
Lease vanaf € 445,- per maand!

Volkswagen T-Roc
De Volkswagen T-Roc leasen biedt je veel comfort & luxe tegen een scherp tarief. Met zijn nieuwe uiterlijk weet deze SUV stoerheid en elegantie te combineren. De Volkswagen T-Roc beschikt over de nieuwste technologieën en door de hoge zit, geniet je van nog intensere rij sensaties.
Lease vanaf € 419,- per maand!
Het bericht Herken jij de zakelijke leaserijder onderweg? verscheen eerst op AutoLeaseCenter.