Einde onbeperkt gratis Tesla Superchargen via Referralprogramma

Aan alles komt een einde, dus ook aan het onbeperkt gratis Tesla superchargen. Gaven we je begin juli al een update over de kosten voor het Tesla Superchargen, inmiddels is er meer duidelijk geworden over het Referralprogramma, waarmee je tot op heden nog kunt profiteren van gratis Tesla Superchargen.

Gratis Tesla Superchargen via Referral

Het is op dit moment nog zo dat je als nieuwe Tesla-eigenaar bij aanschaf van jouw Tesla jaarlijks gratis 400 kWh mag opmaken bij de Tesla Superchargers. Voor extra gebruik van de Tesla Supercharger betaal je in Nederland 0,20 cent per kWh. Echter, ken je iemand die al Tesla-bezitter is, dan kun je met behulp van een unieke Referral-code (verstrekt door de Tesla-eigenaar) profiteren van onbeperkt gratis Tesla Superchargen!

In juli uitten wij het vermoeden dat dit gaat verdwijnen, maar toen was nog niet bekend wanneer dit zou gaan plaatsvinden. Inmiddels is dit wel bekend!

Na 16 september 2018 slechts één jaar gratis Tesla Superchargen

Tesla geeft op haar website aan dat Tesla-eigenaren tot en met 16 september 2018 vijf ‘vrienden’ gratis onbeperkt Tesla Superchargen kunnen geven. Ná 16 september krijgen aankopen met een referralcode één jaar gratis gebruik van Supercharging, in plaats van onbeperkt gebruik.

Overige voorwaarden? Er geldt een limiet van 5 referrals per eigenaar. De referral-code moet tijdens het bestellen worden ingevoerd en kan niet worden toegevoegd nadat de bestelling is geplaatst. Gratis onbeperkt Supercharging geldt alleen voor de oorspronkelijke eigenaar van het voertuig en alleen zolang deze het voertuig bezit.

Wil jij nog onbeperkt en gratis Tesla Superchargen?

Wil jij een Tesla model S of Tesla model X gaan leasen en nog profiteren van onbeperkt gratis Tesla Superchargen? Via zakelijkelektrischleasen.nl heb je de keuze uit diverse voorraadmodellen. Dankzij de eigen voorraad profiteer je van het volgende:

  • Jouw auto wordt gegarandeerd geleverd in 2018. Hierdoor profiteer je nog 60 maanden lang van de gunstige 4% bijtelling (In 2019 verandert de fiscale bijtelling);
  • Tesla heeft recent een aantal prijswijzigingen (verhogingen) doorgevoerd. De auto’s die op voorraad komen te staan, zijn nog aangeschaft tegen de oude condities. Dat betekent dus een lagere fiscale waarde, een lagere bijtelling én een lager leasetarief;
  • Je profiteert gedurende jouw leasecontract van 60 maanden van onbeperkt gratis Tesla Superchargen in heel Europa! Je hoeft alleen te betalen voor het Superchargen als je jouw Tesla (veel) te lang aan de Supercharger laat staan;
  • Geen wachttijd, er is meteen voorraad beschikbaar en je hebt keuze uit bijna 50 verschillende modellen!