Fusie Business Lease Nederland en Terberg Leasing

De familiebedrijven Terberg Leasing, dochteronderneming van de Terberg Group, en Business Lease Nederland, dochteronderneming van de Autobinck Group, gaan met ingang van 3 januari 2019 fuseren.

fusie fusering terberg business lease mobility

De nieuwe onderneming krijgt de naam Terberg Business Lease Group B.V..
Met de fusie ontstaat een krachtig bedrijf dat vanuit een sterke positie met de maatschappelijke ontwikkelingen mee kan groeien, door passende producten en diensten aan te bieden vanuit de labels Terberg Business Lease, Personal Car Lease, Privatelease.com en Justlease. De Terberg Business Lease Group heeft door de samenvoeging een vlootomvang van 46.500 eenheden.

Zowel Terberg Leasing als Business Lease Nederland zijn bedrijven met vele jaren ervaring in leasing. Beide bedrijven kennen een ondernemende cultuur en hebben hun wortels in de regio Utrecht. Samen met een gedeelde visie op de ontwikkeling van de leasemarkt levert deze fusie een krachtige speler in de markt op, met alle schaalvoordelen van dien. De Business Lease activiteiten in Centraal Europa blijven zelfstandig opereren onder de Autobinck Group.

De maatschappelijke discussie omtrent mobiliteit wordt breed gevoerd. Een ontwikkeling die ons raakt. Concurrentie komt niet meer alleen van andere leasemaatschappijen, maar ook van een veranderde manier van denken over mobiliteit waarbij het bezit van een auto steeds minder belangrijk wordt. Daarnaast hebben we te maken met een maatschappij die duurzaamheid belangrijk vindt, maar toch mobiel wil blijven – met of zonder auto. Digitalisatie speelt hierbij een grote rol en daar zet de Terberg Business Lease Group zwaar op in.

Als leasemaatschappij omarmen wij deze veranderingen. Wij kiezen voor mobiliteit, met of zonder auto. Als familiebedrijven omarmen we duurzaamheid vanuit de verantwoordelijkheid die wij hebben voor de generaties na ons. Die verantwoordelijkheid nemen beide familiebedrijven al meer dan 100 jaar serieus en dat zullen we in de toekomst blijven doen.

The post Fusie Business Lease Nederland en Terberg Leasing appeared first on Business Lease Nederland.