De voordeligste financial lease in 2022

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar de voordeligste manieren om je werk te kunnen uitvoeren. Of het nou gaat om het huren van een pand, de aanschaf van grondstoffen of het verzenden van pakketten: hoe voordeliger hoe prettiger als ondernemer. Dit is de reden dat steeds meer ondernemers bij hun bedrijfsauto’s overstappen naar het gebruik van financial lease. Financial lease hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn en kan precies aansluiten op de wensen van jouw onderneming. Is het dan lastig om een voordelige financial lease te vinden? Om je daar een handje bij te helpen zetten wij een aantal voordelige financial lease opties op een rijtje.

Wat is financial lease?

First things first: wat is financial lease eigenlijk? Financial lease is een voordelige leasevorm voor ondernemers die hun vermogen liever in hun bedrijf houden. In plaats van bedrijfsauto’s aan te schaffen lease je deze namelijk. Daarmee ben je dus eigenaar van de voertuigen, zonder dat je in één keer veel geld hoeft te betalen. Goed voor de liquiditeit van je onderneming dus! Daarnaast biedt het leasen van bedrijfsauto’s extra financiële voordelen zoals renteaftrek, BTW-teruggave en zakelijke afschrijvingen. Daarnaast biedt het leasen van auto’s voor je auto veel mogelijkheden in de keuze die je hebt. Wij zetten een aantal voordelige opties op een rij.

Lease klasse met een Mercedes Benz

Het is misschien verrassend dat het leasen van een Mercedes Benz voordelig kan zijn. Als je echter naar een goede deal voor Mercedes financial lease zoekt, zul je zien dat er veel opties zijn. Zo zijn er al Citan busjes beschikbaar voor ongeveer 150 euro per maand. Bijkomende voordeel van een Mercedes is dat het oerdegelijke auto’s zijn en ze net dat beetje extra klasse uitstralen. Als je vaak gesprekken hebt bij een hoge klant kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een luxe A-klasse te leasen: je bedrijf begint immers bij de uitstraling!