Bestelbus kopen? Dit zijn de beste keuzes op dit moment

De keuze voor een bestelbus is vaak heel persoonlijk. Over smaak valt immers niet te twisten. Toch vallen sommige modellen momenteel op. Dutch Vans, dealer in betaalbare (jong) gebruikte bedrijfswagens, licht daarom in willekeurige volgorde 5 bussen uit die unieke kwaliteiten hebben.

1. Ford Transit Connect

Een perfecte mix van stijl en functionaliteit, dat is de Ford Transit Connect. Met een modern design blinkt deze bestelbus uit door zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Het interieur is zowel praktisch als aantrekkelijk. Voeg daarbij de flexibele dubbele passagiersstoel en geavanceerde technologische snufjes, en je hebt een bestelwagen die indruk maakt.

2. Mercedes-Benz Vito

Voor ondernemingen die een statement willen maken met luxe en professionaliteit, staat de Mercedes-Benz Vito bovenaan. Dit model staat al jarenlang bekend om zijn verfijnde uitvoeringen en dubbele cabine-opties (voor extra passagiersruimte). De Vito versterkt met elk nieuw model zijn reputatie door het comfort verder te verhogen.

3. Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy blijft bij uitstek de populairste compacte bedrijfswagen. Recente versies van de Caddy onderstrepen nogmaals de kwaliteit waarvoor Volkswagen staat. Bij de Caddy kan je rekenen op een robuust design, indrukwekkende laad- en trekcapaciteit, een slim ontworpen interieur vol functies en een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

4. Opel Vivaro

De Opel Vivaro: een verrassende keuze misschien, maar onmiskenbaar is dit een verdienstelijke bedrijfswagen. Kiezen voor de Vivaro betekent kiezen voor betaalbare efficiëntie. Het design is ruim en praktisch, met voldoende opbergmogelijkheden en werkruimte. De nieuwste modellen vallen op met een stoere uitstraling en een concurrerende prijs.

5. Mercedes-Benz Sprinter

De Sprinter mag niet ontbreken in een lijstje als deze. Als grotere bestelbus is die ideaal voor het zwaardere werk. De Mercedes Sprinter domineert dit segment door een combinatie van comfort, kracht en professionaliteit. Overigens zijn ook de Renault Master en de Fiat Ducato het vermelden waard. Die krijgen ook veel lof en zijn aantrekkelijk geprijsd.

Op zoek naar advies? Wil je weten welke bestelbus het beste aansluit bij jouw bedrijfsvoering? De specialisten van Dutch Vans geven je graag deskundig advies. Het bedrijf uit Barneveld heeft altijd meer dan 300 occasions op voorraad, waardoor je bijna gegarandeerd een bus vindt die aansluit bij jouw wensen. Door de centrale ligging in Nederland, direct naast de A1, is Dutch Vans uitstekend bereikbaar. Ga gerust eens langs, of neem contact op via de mail of telefoon.