Bedrijfswagen leasen

bestelbusje

Een bedrijfswagen verschilt per branche en per type ondernemer. U kunt kiezen voor een luxe bedrijfsauto, een bedrijfsauto waar u uw materialen in kwijt kunt, zoals een caddy of een bus, of een eenvoudige shortlease bedrijfsauto voor een ZZP’er. Het maakt niet uit binnen welke branche u als ondernemer actief bent, voor iedere branche is er wel een geschikte bedrijfsauto te leasen.

Een geschikte bedrijfswagen leasen? Wat is er mogelijk?

Wij hebben voor u een overzicht opgesteld van de meest gekozen bedrijfsauto’s als leasewagen. Een bestelbus of andere bedrijfswagen dient het nou eenmaal altijd te doen. U wilt graag de mogelijkheid hebben om de bus of auto te voorzien van uw bedrijfslogo incl. contactgegevens en moet over veel ruimte beschikken. Gebruikt u de bedrijfswagen ook privé, maar minder dan 500 km per jaar dan betaalt u ook nog eens geen bijtelling. De standaard Financial lease of Operational lease contracten zijn vanaf 24 maanden, echter kunt u ook kiezen voor shortlease.

Een goedkope bedrijfsbus

citroen jumperDe Citroen Jumper is een zeer goedkope bestelbus die u tegen een voordelig tarief kunt leasen. De leasebus is namelijk al beschikbaar vanaf €384 euro per maand. Bekijk nu de Citroen Jumper.

Een goedkope Caddy als leaseautocaddy

De caddy is een icoon voor een zakelijk leaseauto. Veel ondernemers kiezen voor de Volkswagen Caddy, vanwege de betrouwbaarheid, de vormgeving en de lage prijs. U kunt al een Volkswagen Caddy van 2017 leasen vanaf €285 euro per maand.
Bekijk nu de VW Caddy

mercedes vitoDe Mercedes Vito, klasse en elegantie

De Mercedes Vito is de vervanger voor de VW Transporter. Wilt u voor weinig geld een busje leasen dan is de Mercedes Vito een uitstekende keuze. Voor de Vito betaald u maandelijks €357 euro. Bekijk hier de Mercedes Vito

Laat een reactie achter