Bedrijfsbus leasen? » Top 3 bedrijfsbussen!

meter

Of u nou als beroep een timmerman, elektricien of dakdekker bent, een bedrijfsbus is een essentieel onderdeel van uw onderneming. Zorg daarom dat u alle tijd neemt voor het uitzoeken van een geschikte bedrijfsbus en ga uw bedrijfsbus leasen bij een betrouwbaar leasemaatschappij.

Wij hebben speciaal voor u een overzicht opgesteld van de bekendste en meest geleasde bedrijfsbussen van 2017. Bij iedere bedrijfswagen hebben we een overzicht opgesteld met de specifieke leasevariant, informatie over de bus, de maandelijkse kosten en de specifieke leasemaatschappij waar u de bedrijfsbus kunt leasen.

Top 3 lease bedrijfsbussen

Volkswagen T6 transporter

#1: Volkswagen transporter

De T6 is de nieuwe leasebus van Volkswagen. De bedrijfsbus kunt u al leasen vanaf een maandelijks tarief van € 580 euro per maand.
Full  Operational lease al beschikbaar met een looptijd van minimaal 2 maanden. Voorkom onnodige risico’s.

VW Crafter

#2: Volkswagen Crafter

Zoekt u een grotere bestelbus voor bijvoorbeeld uw pakketten of indien u veel bouwmaterialen dient te vervoeren. Dan is de Volkswagen Crafter de ideale bedrijfsbus. Eenvoudig in gebruik, voorzien van de laatste technologieën en een strak design. De VW Crafter kunt u al leasen vanaf een maandelijks tarief van € 915 euro per maand.
Full  Operational lease al beschikbaar met een looptijd van minimaal 2 maanden.

mercedes vito

#3: Mercedes Vito

Een zeer populaire bedrijfsauto is de Mercedes Benz Vito. Wilt u in klasse rijden en bent u op zoek naar een bedrijfsauto met een mooie uitstraling? Dan is de Mercedes Vito de geschikte keuze. Een ruime bedrijfsbus met een nieuw design. U kunt de bedrijfsbus al afnemen vanaf 2 maanden looptijd, tegen een leasetarief van €580 euro per maand. Full  Operational lease.

Laat een reactie achter