shortlease auto

Shortlease


Wat is shortlease precies? Via shortlease kunt u voor een korte periode een auto huren van een lease-maatschappij. Wanneer u tijdelijk een auto nodig heeft kan dit een goede optie zijn. Wij geven in informatie, en zetten de voor- en nadelen van shortlease voor u op een rij.

Wat is shortlease?


Shortlease is een relatief nieuwe vorm van leasen. Shortlease biedt u meer vrijheid en flexibiliteit door korte looptijden. De leaseperiode kan verschillen van 30 dagen tot 2 jaar.  Net als bij andere leasevormen hoef je bij shortlease niet om te kijken naar onderhoudskosten en verzekeringskosten, alleen de brandstof moet u zelf betalen.  De leasemaatschappij blijft juridisch eigenaar van de auto.
Voordelen
  • Flexibele contractduur
  • Altijd de nieuwste modellen
  • milieuvriendelijk beschikbaar
Nadelen
  • Minder flexibiliteit bij vervroegde beëindiging
  • Beperkte voertuigkeuze
  • Mogelijk hogere verzekeringspremies

Een shortlease auto is de nieuwste en aantrekkelijkste variant voor ZZP’ers en kleine ondernemers. Profiteer direct van de voordelen van een leaseauto zonder de financiële risico’s!

Waarom kiezen voor een shortlease auto?

Het biedt unieke voordelen die perfect passen bij jouw mobiliteitsbehoeften. Met shortlease geniet je van flexibiliteit op maat, waarbij je de duur van het contract kunt aanpassen aan jouw specifieke situatie. Of je nu een tijdelijk project hebt, een proefperiode wilt doorlopen of gewoon behoefte hebt aan flexibel vervoer, shortlease biedt de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt.

Daarnaast is een shortlease auto een kostenefficiënte keuze. Je hoeft geen grote initiële investeringen te doen, aangezien je een vast maandbedrag betaalt dat is afgestemd op de duur van het contract. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de onderhoudskosten, verzekering of pechhulp, omdat deze vaak zijn inbegrepen. Daardoor kun je zorgeloos genieten van jouw shortlease auto, zonder de financiële verplichtingen die bij het bezit van een auto komen kijken.

Profiteer van de voordelen!

Ontdek de voordelen van shortlease – de leasevorm die flexibiliteit, gemak en vrijheid biedt. Benieuwd naar de vele voordelen van shortlease? Bezoek onze pagina over de voordelen van shortlease en ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor deze leaseoptie. Van flexibele contracten tot snelle levering en uitstekende service – shortlease heeft het allemaal. Wacht niet langer, kom meer te weten over de voordelen van shortlease en maak een weloverwogen keuze voor jouw tijdelijke mobiliteitsbehoeften. Klik hier om verder te lezen over de voordelen van shortlease.

Ontdek de keerzijde van shortlease

Ontdek de verborgen kant van shortlease: de mogelijke uitdagingen en bezwaren die je in overweging moet nemen. Benieuwd naar de volledige lijst met nadelen? Neem een kijkje op onze boeiende pagina over de nadelen van shortlease en maak een weloverwogen keuze voor jouw mobiliteitsbehoeften. Laat je verrassen en geïnspireerd worden door de inzichten die we te bieden hebben. Klik hier om verder te lezen over de nadelen van shortlease.