Shortlease particulier

prive shortlease

Steeds vaker krijgen we de vraag of er een mogelijkheid is om een shortlease auto als particulier te gebruiken? Shortlease particulier is beschikbaar bij diverse leasemaatschappijen, zo kunt u ook privé in de nieuwste modellen van Mercedes, BMW en Citroen rijden tegen een zeer betaalbare en aantrekkelijke prijs.

Waar kunt u private shortlease afsluiten?

Er zijn diverse leasemaatschappijen waar u eenvoudig en snel als particulier een shortlease contrant kunt afsluiten. Een van die private shortlease aanbieders is Vermeulen Autoverhuur. Hier kunt u tegen een relatief laag bedrag uw eigen private shortlease auto vanaf 3 maanden looptermijn vastleggen. U kunt 12000 km’s per jaar maken, waarbij wegenbelasting, onderhoud en verzekering inbegrepen zijn.

Is shortlease voor particulieren verstandig?

private shortleaseVeel mensen adviseren en raden een leaseauto af. Maar weeg de voordelen en nadelen maar eens af ten opzichte van een goedkope auto kopen. Wanneer u kiest voor een goedkope auto rijdt u vaak in een auto die meer dan 10 jaar oud is. U betaalt wegenbelasting per kwartaal, vaak rond de 100 euro en u betaalt 40 euro per maand aan de verzekering en u kunt jaarlijks 500 tot 1000 euro vrijmaken voor onderhoudskosten. Bij private shortlease rijdt u in een luxe leaseauto (BMW, Citroen of Mercedes) al vanaf €600 euro per maand. Inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud. Het allergrootste voordeel is ook nog eens dat u in het allerlaatste model van uw favoriete auto rijdt.

Een extra voordeel bij private shortlease is dat je niet vast zit aan lange contracten. Je kunt na drie maanden de auto alweer inwisselen. (indien nodig)

Wilt u graag meer informatie omtrent shortlease particulieren, bekijkt u dan eens de links in dit artikel. Voor overige vragen kunt u uiteraard contact opnemen met onze redactie.

Laat een reactie achter