Goedkoop leasen €150 euro? » Simpel en betrouwbaar!

goedkoop leasen 150 euro

Wilt u graag goedkoop leasen? Er zijn diverse variaties van leasecontracten en leasemaatschappijen beschikbaar die u een leaseauto aan kunnen bieden vanaf €150 euro. Een veelvoorkomend verschijnsel is bijvoorbeeld dat u met reclame van de leasemaatschappij rondrijdt. Echter zijn er tevens veel andere mogelijkheden, zoals occasion lease, waarbij u een tweedehands auto leaset. In dit artikel bespreken we al deze mogelijkheden voor het goedkoop leasen vanaf €150 euro, tevens geven we u een overzicht van de beste aanbiedingen.

Een auto 2e hands goedkoop leasen vanaf €150 euro

Een veel voorkomende keuzemogelijkheid is private lease waarbij u een jonge tweedehandse auto leaset vanaf €150 euro. Onder de maandelijkse kosten vallen dan veelal de afschrijvingskosten, de wegenbelasting en de verzekering. Het aantal private lease gebruikers is de afgelopen jaren enorm gestegen en men gaat ervan uit dat er rond 2020 meer dan 100.000 mensen over een private leasecontract beschikken.

Zoekt u een leasemaatschappij waar u een tweedehands auto geodkoop kunt leasen vanaf €150 euro? Bekijkt u dan ook eens:

Activa lease logo

Goedkoop leasen vanaf €150 dankzij reclame

De tweede optie die sommige leasemaatschappijen aanbieden is het gebruik te maken van een speciale regeling. Denk hierbij aan leaseauto’s die voorzien zijn van reclame. U profiteert van de voordelen van een leaseauto en de leasemaatschappij neemt een gedeelte van de maandelijkse kosten op zich. Zo kunt u extra goedkoop een auto leasen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Hoe de auto voorzien wordt van reclame verschilt per leasemaatschappij.

De volgende leasemaatschappijen bieden goedkope leasecontracten aan door auto’s ook te voorzien van reclame (indien gewenst):

  • Mijndomein
  • Justlease
  • Athlon Prive lease

Top 20 leaseauto’s voor €150 euro of goedkoper!

Let op! Aangezien deze auto’s aangeboden worden als ocassion lease dient u vaak een aanbetaling te doen. Deze leasemaatschappij verwacht geen slottermijn.

  1. Opel Astra Station » Bouwjaar 2003 » v.a. €50 p/m
  2. Fiat Punto » Bouwjaar 2012 » v.a. €118 p/m
  3. Opel Meriva » Bouwjaar 2005 » v.a. €85 p/m
  4. Fiat 500 » Bouwjaar 2011 » v.a. €152 p/m
  5. Volvo V50 » Bouwjaar 2007 » v.a. €125 p/m
  6. Audi A4 Avant » Bouwjaar 2005 » v.a. €118 p/m

 

Laat een reactie achter