De beste leaseauto in 2019

Leaseauto’s zijn mateloos populair. Helemaal van deze tijd, want wie geeft er nou nog in een keer zo een smak geld uit? Juist, bijna niemand. We zijn allemaal gewend geraakt aan abonnementen; denk aan je Netflix abonnement of je telefoon. Bijna niemand die zijn telefoontoestel nog in een keer betaald. Dus waarom zou je nog zo veel geld in een keer uitgeven aan een auto. In deze blog lees je over de beste lease opties van 2019.

De Volkswagen Polo

De Polo is al jaren een populaire auto voor de Volkswagen financial lease. Iedereen kent de Polo wel, de Polo staat bekend als betrouwbare kleine doch zeer stijlvolle auto. Voor het geld krijg je een zeer luxe aanvoelend interieur, naast dat het luxe aanvoelt ziet het er allemaal strak afgewerkt uit. De Polo is een zeer degelijke auto, maar wel wat gewoontjes wanneer je wat spannenders zoekt is de volgende optie meer iets voor jou. Echter is dit ook terug te zien in de prijs, deze is namelijk zeer schappelijk.

De Audi A5

Audi komt uit dezelfde familie als de Volkswagen. De A5 is een luxe leaseauto. Ook voor de Audi financial lease al sinds jaar en dag een populaire leaseauto. Voor wie echt een verschijning wil maken is een Audi echt een aanrader. Audi heeft de uitstraling van luxe en is bij iedereen bekend als dure en mooie auto. Ga je klanten bezoeken en kom je aanrijden in een Audi dan heb je al pluspuntje. De auto zelf is zeer luxe afgewerkt en plastic kennen ze niet bij Audi.

Tesla Model 3

Uiteraard kon er geen elektrische auto ontbreken in dit rijtje. De Tesla is op dit moment de meest gewilde leaseauto in Nederland. Hij is snel comfortabel en uitgerust met de meest geavanceerde snufjes. Ook de accu’s zijn al redelijk. Je kunt inmiddels aardig wat kilometers maken met de elektrische Tesla.