Wilt u graag een informatief artikel schrijven? Bekijk voorwaarden.

Operational lease

Steeds meer ondernemers kiezen voor het leasen van een auto, maar welke leasevorm is geschikt voor uw onderneming? Bij Operational lease kiest het bedrijf ervoor om de investering van de leaseauto of leaseauto’s bij de leasemaatschappij neer te leggen. Hierdoor blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto(‘s).

Wat vindt u op onze operationale lease blog

Operational lease is in twee varianten beschikbaar, namelijk netto operational lease en full operational lease. Binnen deze categorie vindt u diverse informatie omtrent deze varianten. Op deze manier kunt u een weloverwogen beslissing maken met betrekking tot het kiezen van een juiste leasevariant die bij uw onderneming past.

Full operational lease

Full operational lease is de leasevorm waarbij alle operationele kosten zijn inbegrepen in het maandelijkse bedrag wat u aan de leasemaatschappij betaald. Welke onderdelen zitten inbegrepen bij full
Lees meer

Waarom kiezen voor operational lease?

Wat is nou de exacte reden waarom ondernemers voor operational lease kiezen? Bekijk de voordelen van operational lease binnen ons blog. Wilt u liever meer informatie ontvangen over andere leasevormen, bekijkt u dan ook shortlease of financial lease.